Destacat, Noticies — 28/10/2012 at 14:14

BENVINGUTS A LA WEB

DON BOSCO C.F. us dona la benvinguda a la VOSTRA WEB.

Sovint pensava en tot el que han vist i viscut els “nostres grans” en lo que es refereix a l’evolució sobre tot tecnològica.

Han vist tants i tants canvis. De la radio a la televisió, després el color, el primers ordinadors amb jocs que funcionaven amb quatre pixels. Desprès es quedarien mirant com el seu net jugava un partit de futbol o de basquet amb la Play Station i es que … semblaven de veritat.

Era increïble. Els jugadors de tots els equips caracteritzats. Primer amb detallets fins arribar al dia d’avui en el que es reconeixen perfectament amb totes les seves característiques incorporant la reproducció fidel inclús, de les botes amb les que juguen. Com a guinda, les jugades narrades per locutors de tots coneguts.

L’arribada d’internet ha creat una paraula màgica. La interactivitat. Aquesta paraula ha canviat tots els conceptes que avui en dia se apliquen tant als jocs com a quasi qualsevol activitat de gestió, del comerç, ensenyament, etc… i sobre tot del oci en el seu sentit mes ampli. L’arribada de les bandes amples ha multiplicat tot de manera exponencial i està marcant l’evolució de la red i de les seves aplicacions.

Es una mica per tot això per el que hem considerat que teníem que “rentar la cara” a la nostre WEB i adequar-la, dintre de les nostres possibilitats, a aquest futur imparable que ens agafa cada dia.

El nostre compromís es de fer que la WEB tingui la major vitalitat possible, es a dir, de que sigui lo suficientment dinàmica per tal de atraure i mantenir l’interes de tots.

Pot semblar fàcil però requereix d’un plus de dedicació, col·laboració i de feina important.

El nostre desix es que estigueu informats de les activitats i noticies del Club de manera puntual i que gaudiu dels petits extres que us podem oferir en aquest espai que estem desenvolupant amb estima i amb il·lusió.

Cal dir que resten moltes coses per fer i que estem i seguirem trevallant en millorar i fer creixer aquest petit racò.

Es tot un plaer donar-vos la benvinguda a la VOSTRA WEB.

 

 

 

 

Comments are closed.