Noticies, Sin categoría — 04/04/2015 at 11:03

Portal del Federat

Aquest any s’inclou el portal del federat i el carnet del federat, cada jugador rebrà el seu carnet del federat de mà del seu entrenador en un entrenament.

carnetfederat1 carnetfederat2

Per poder accedir heu de seguir els següents passos:

Codi de Llicència: DNI o codi del menor. (Estrangers demanar codi en secretaria)
Contrasenya: bosco123

L’adreça per accedir al teu nou espai personal és http://www.futbol.cat/ des d’on podràs gestionar totes les teves dades i tràmits com a Federat de la Federació Catalana de Futbol. Recorda que els passos a seguir per tal de completar la teva afiliació a la Mutualitat són els següents:

1. Anar a la web futbol.cat (accessible des de qualsevol dispositiu) i accedir amb el teu Usuari i Clau.
2. Un cop dins del Portal del Federat, hauràs de revisar les teves dades personals des de l’apartat Perfil. En aquest apartat també podràs modificar la teva fotografia però aquesta haurà de ser validada abans d’estar disponible.
3. És necessària una Vinculació amb un club. El club es l’encarregat de realitzar aquest pas. Si dins el teu Portal ja visualitzes al teu club, aquest pas ja estarà completat. En cas contrari cal que et posis en contacte amb la teva entitat per a que dugui a terme aquest pas.
4. Disposar del reconeixement mèdic esportiu en vigor. Pots consultar aquestes dades dins el teu Portal en l’apartat Reconeixement.
5. Realitzar el pagament d’afiliació a la Mutualitat en l’apartat de mutualitat. (El pagament serà efectuat per el club)

A més hauràs de canviar l’email pel teu personal, perquè et pugui arribar la informació directa de la federació.

Secretaria,
Club de Futbol Don Bosco.

Comments are closed.